x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Spania e prima finalistă de la Euro 2024. Furia Roja a învins Franța cu 2-1 în 90 de minute

Spania e prima finalistă de la Euro 2024. Furia Roja a învins Franța cu 2-1 în 90 de minute

de Redacția Jurnalul    |    09 Iul 2024   •   22:49
Spania e prima finalistă de la Euro 2024. Furia Roja a învins Franța cu 2-1 în 90 de minute
Sursa foto: Hepta

Lamine Yamal a marcat la nici 17 ani primul său gol la Euro 2024, devenind astfel cel mai tânăr marcator la o ediție de campionat european. El a egalat în semifinala cu Franța, după ce Kolo Munai a deschis scorul în minutul 9.

Spania și-a rezervat marți un loc în finala Campionatului European de fotbal din Germania, învingând Franța cu 2-1, la Munchen.

Francezii au condus din minutul 9, însă Spania a egalat prin Yamal, la primul său gol la Euro. Kounde a marcat autogolul victoriei iberice, după șutul deviat al lui Olmo.

Ibericii au întors rezultatul în 5 minute

Franța a deschis scorul repede în prima semifinală de la Euro 2024, în care Mbappe și compania întâlnește Spania. Starul lui Real Madrid l-a servit ideal, cu o centrare perfectă pe Kolo Muani, care a marcat cu capul din fața porții

Ibericii au replicat și au întors rezulttaul în doar 5 minute. Lamine Yamal a înscris primul său gol la Euro 2024, devenind cel mai tânăr marcator la o ediție de turneul final al Campionatului European, la câteva zile înainte de a împlini 17 ani.

Adolescentul spaniol și-a făcut o minge pe piciorul stâng și a șutat plasat din afara careului, o minge ce a lovit bara și a intrat în poarta lui Maignan, neputincios (1-1, min. 20).

Peste doar 5 minute, Dani Olmo a reușit un dribling în careu, șutul său la colțul lung fiind deviat în poartă de Jules Kounde, fundașul lui Barcelona.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ultimele 20 de minute au aparținut defensivelor, care au anihilat toate inițiativele ofensive, Spania intrând la pauză cu avantaj de un gol.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lamine Yamal Furia Roja