x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Latovlevici, eroul Stelei din meciul cu Ajax: Reghe ne-a făcut să plângem înainte de meci, ne-a arătat un clip emoţionant (VIDEO)

Latovlevici, eroul Stelei din meciul cu Ajax: Reghe ne-a făcut să plângem înainte de meci, ne-a arătat un clip emoţionant (VIDEO)

22 Feb 2013   •   09:40
Latovlevici, eroul Stelei din meciul cu Ajax: Reghe ne-a făcut să plângem înainte de meci, ne-a arătat un clip emoţionant (VIDEO)
Sursa foto: rtv.net

Fotbalistul echipei Steaua, Iasmin Latovlevici, a declarat, aseară, după calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, că formaţia bucureşteană va aborda dubla manşă cu Chelsea Londra, din faza următoare, cu gândul la victorie.

"Nu trăiesc un vis, ci un moment frumos, care mâine va fi gata. Ne aşteaptă meciul de la Cluj şi e foarte important să câştigăm acolo. A fost un meci foarte greu, dar important e că ne-am calificat. Mister ne-a făcut să plângem înainte de meci, ne-a arătat un clip emoţionant.   E vorba de un atlet care a continuat cursa după ce a făcut întindere. L-a ajutat tatăl lui şi a terminat cursa. Eu nu m-am gândit la momentul Valencia, pe mine nu mă interesează. La Neşu normal că ne-am gândit. Suntem aproape de el. Să vină Chelsea! Dacă vine, vine. Mergem acolo, să batem şi acolo. De ce nu? Să distrugem tot!" , a declarat Latovlevici la Digi Sport.

Golul înscris de Iasmin Latovlevici

×