x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Echipa lui Cristiano Ronaldo, meci cu Al-Fayha în Liga Campionilor Asiei

Echipa lui Cristiano Ronaldo, meci cu Al-Fayha în Liga Campionilor Asiei

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2023   •   14:45
Echipa lui Cristiano Ronaldo, meci cu Al-Fayha în Liga Campionilor Asiei
Sursa foto: Hepta

Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, va înfrunta în optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei formația saudită Al-Fayha, iar Al-Hilal, de patru ori câștigătoare, o va întâlni pe Sepahan, din Iran, în februarie, când competiția continentală a cluburilor din Asia se va relua, scrie Reuters.

Al-Nassr a ieșit neînvinsă din faza grupelor. Al-Hilal, care a câștigat cel mai recent dintre cele patru titluri ale sale în 2021, se va deplasa în Iran pentru prima manșă cu Sepahan, înainte de a găzdui la Riyadh returul cu echipa din Isfahan.

Karim Benzema va conduce Al-Ittihad din Jeddah, a patra formație din Saudi Pro League a turneului, cu Navbahor, din Uzbekistan. Nasaf, tot din Uzbekistan, a fost repartizată la tragerea la sorți pentru a juca împotriva fostei campioane Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite.

În partea estică se vor confrunta în faza următoare a competiției echipele sud-coreene Jeonbuk Motors și Pohang Steelers. O altă fostă campioană din Coreea de Sud, Ulsan Hyundai, va înfrunta formația japoneză Ventforet Kofu, care a devenit prima formație din divizia secundă care a trecut în fazele eliminatorii ale competiției.

Shandong Taishan, din Superliga chineză, va întâlni Kawasaki Frontale din Japonia, în timp ce Bangkok United din Thailanda va juca în compania lui Yokohama F Marinos, campioana din 2022 din J. League.

Meciurile din optimi se vor juca în februarie.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Liga campionilor cristiano ronaldo