x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi depășește borna de 100 de goluri pentru Argentina

Messi depășește borna de 100 de goluri pentru Argentina

de Redacția Jurnalul    |    29 Mar 2023   •   10:45
Messi depășește borna de 100 de goluri pentru Argentina
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi a depășit marți pragul de 100 de goluri pentru campioana mondială Argentina, marcând un hat-trick în victoria cu 7-0 (5-0) în amicalul cu Curacao.

Cel mai bun marcator al Argentinei a ajuns la borna de 100 de goluri pentru națională când a deschis scorul după 20 de minute, din pasa lui Giovani Lo Celso, care l-a servit în centrul careului pentru a înscrie cu un șut pe jos.

"Nu vom înceta niciodată să sărbătorim și cred că este corect și meritat", a declarat presei selecționerul Argentinei, Lionel Scaloni, citat de Reuters.

"Sper că vor fi mai multe (goluri ale lui Messi), merită toate laudele și este bine că aceste goluri au fost pe teren argentinian, asta are și o valoare specială".

Nicolas Gonzalez a dublat avantajul gazdelor la scurt timp după aceea cu o lovitură de cap pe lângă portarul din Curacao, Eloy Room, înainte ca Messi să marcheze cel de-al doilea gol cu un șut cu efect, în minutul 33.

Messi l-a servit apoi pe Enzo Fernandez pentru a înscrie al patrulea gol al Argentinei două minute mai târziu, iar jucătorul de 35 de ani și-a completat hat-trick-ul în minutul 37 cu o finalizare simplă după o altă pasă a lui Lo Celso.

Angel Di Maria, venit de pe bancă, a majorat scorul la 6-0 din penalty în minutul 78, iar Gonzalo Montiel, care a marcat ultimul penalty al Argentinei, pentru a învinge Franța, în finala Cupei Mondiale, a pecetluit scorul la trei minute înainte de final.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi 100 goluri argentina