x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lui Fatih Terim nu-i plac "motanii": Bogdan Stancu ar putea fi împrumutat la o altă echipă turcă.

Lui Fatih Terim nu-i plac "motanii": Bogdan Stancu ar putea fi împrumutat la o altă echipă turcă.

20 Iun 2011   •   09:22
Lui Fatih Terim nu-i plac "motanii": Bogdan Stancu ar putea fi împrumutat la o altă echipă turcă.

Potrivit cotidianului Fanatik, atacantul roman al lui Galatasaray, Bogdan Stancu, nu se afla in vederile noului antrenor al echipei din Istanbul, Fatih Terim, pentru noul sezon si ar putea fi imprumutat la o alta grupare din prima liga din Turcia.

Sursa citata scrie ca Terim a discutat cu "impresarul Becali" si i-a cerut acestuia sa gaseasca o echipa pentru "Motan". "Varianta transferului pare dificila, iar in aceasta situatie cea mai buna solutie este ca Stancu sa fie imprumutat unei echipe din Super Lig", noteaza Fanatik.

Bogdan Stancu joaca la Galatasaray din ianuarie 2011, fiind achizitionat in perioada cand antrenorul echipei era Gheorghe Hagi. El a evoluat in 14 meciuri pentru Galata si a inscris doua goluri.

In urma cu aproximativ o saptamana, presedintele nou-promovatei Orduspor, Nedim Turkmen, a facut o oferta pentru internationalul roman, insa la acel moment oficialii Galatei au refuzat.

×