x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Man City a surclasat Urawa Red Diamonds și s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor

Man City a surclasat Urawa Red Diamonds și s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   00:40
Man City a surclasat Urawa Red Diamonds și s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor
Sursa foto: Manchester City

Manchester City a surclasat Urawa Red Diamonds, învingând cu 3-0, marți, pe stadionul King Abdullah Sports City (Arabia Saudită) în semifinala Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal. Englezii s-au calificat în finală, unde va întâlni echipa braziliană Fluminense.

City, campioana Europei, a avut în față o echipă japoneză bine organizată în prima repriză, dar a preluat conducerea cu un autogol al lui Marius Hoibraten în prelungirile primelor 45 de minute.

Mateo Kovacic a făcut 2-0 în minutul 52 cu primul său gol de când s-a alăturat lui City de la Chelsea, iar șutul deviat al lui Bernardo Silva câteva minute mai târziu a făcut ca City să joace relaxată ultima parte a meciului.

City-ul lui Pep Guardiola, care câștigase doar trei din precedentele opt meciuri în toate competițiile, încearcă să devină al patrulea club englez care câștigă titlul după Manchester United, Liverpool și Chelsea.

Ei pornesc ca mari favoriți în finala de vineri împotriva campioanei din Copa Libertadores, Fluminense, care luni a învins cu 2-0 echipa egipteană Al-Ahly.

Urawa Red Diamonds va înfrunta vineri pe Al-Ahly în meciul de baraj pentru locul trei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: man city