x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Man United e în sferturile Europa League. Feyenord a zdrobit-o pe Shakhtior

Man United e în sferturile Europa League. Feyenord a zdrobit-o pe Shakhtior

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2023   •   22:34
Man United e în sferturile Europa League. Feyenord a zdrobit-o pe Shakhtior
Sursa foto: Hepta

Marcus Rashford a marcat singurul gol al victoriei lui Manchester United, în manșa retur a optimilor de finală ale UEFA Europa League, în timp ce Feyenord a zdrobit-o pe teren propriu pe Shakhtior Donețk, iar Juventus s-a impus în deplasare la Freiburg.

Primele 4 meciuri ale manșei retur din optimile UEFA Europa League au consfințit calficarea în sferturi a lui Manchester United, Juventus Torino, Sevilla și Fejenord.


Betis Sevilla – Manchester United 0-1 (0-0), 1-5 scor general

Diavolii roșii au început meciul cu Betis cu un 4-1 obținut în tur, pe care l-au consolidat cu o victorie la limită.

Forma impresionantă a lui Rashford a adus victoria englezilor, el marcând al 19-lea gol în 24 de apariții, după Cupa Mondială,.

Jucătorul de 25 de ani se află deja în cel mai productiv sezon al său în fața porții și rămâne cel mai bun marcator din Europa League, cu șase goluri în opt meciuri.

Ultima sa finalizare a venit la primul șut pe poartă al lui United. Anterior, Diavolii Roșii loviseră bara porții după șutul lui Facundo Pellistri, chiar înainte de pauză.


Fejenord – Shakhtior 7-1 (3-0), 8-2 scor general

Scorul serii a fost stabilit la Rotterdam, unde Fejenord a administrat un neverosimil 7-1 (3-0) ucrainienilor de la Shakhtior. Marcatorii olandezilor au fost Gimenez (9), Kocku (24, 38p), Idrissi (49, 60), Jahanbakhsh (64) și Danilo (67). Pentru oaspeți a înscris Kelsy în minutul 87.


Freiburg – Juventus 0-2 (0-1), 0-3 scor general

Bătrâna doamnă obținuse o victorie dificilă, la limită, în meciul tur, un avantaj șubred pentru manșa secundă. Germanii nu au fructificat însă avantajul terenului propriu, fiind învinși la capătul unui meci echilibrat doar din punct de vedere al posesiei, italienii având 8 șuturi pe spațiul porții.

Vlahovic a liniștit suporterii italieni, după ce a fructificat un penalty în ultimul minut de joc al primei reprize, după un prim gol anulat pe care sârbul îl marcase în minutul 28. Chiesa a dat startul sărbătoririi calificării cu un gol marcat în al 5-lea minut suplimentar de joc.

Fenerbahce – Sevilla 1-0 (1-0), 1-2 scor general

Spaniolii aveau de apărat un avantaj periculos de două goluri și au început să aibă emoții după minutul 41, când Valencia a transformat un penalty. Turcii au mai avut 2-3 ocazii promițătoare în repriza secundă, cu care puteau duce meciul în prelungiri, însă șuturile lui Guler și Valencia au trecut foarte puțin înafara cadrului porții adverse.

 

(sursa: Mediafax)

×