x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester United, doar remiză pe Old Trafford. Arsenal, victorie fără emoții

Manchester United, doar remiză pe Old Trafford. Arsenal, victorie fără emoții

de Redacția Jurnalul    |    12 Mar 2023   •   22:40
Manchester United, doar remiză pe Old Trafford. Arsenal, victorie fără emoții

Arsenal Londra și-a păstrat avansul de 5 puncte în fruntea clasamentului din Premier League, după o victorie clară cu 3-0, duminică, în deplasare la Fulham, în timp ce Manchester United a remizat cu Sothampton și s-a distanțat la 11 puncte de locul doi, ocupat de rivala Man City.

În ciuda faptului că s-a terminat fără goluri pe tabelă, meciul de pe Old Trafford a fost poate cel mai frumos al etapei a 27 din Premier League, cu nenumărate faze de poartă, șuturi în bară și un cartonaș roșu văzut de Casemiro în minutul 34, care a îngreunat mult situația „diavolilor roșii”.

Remiza face ca United să ocupe în continuare locul 3 cu 50 de puncte, cu 11 mai puține decât Manchester City care e pe 2, cu 61.

În altă partidă cu implicare la vârful clasamentului, Arsenal Londra a învins pe Fulham cu 3-0, toate goluri fiind marcate în prima repriză, avându-l ca servant pe belgianul Leandro Trossard.

După un prim gol al lui Robinson, anulat pentru offside, Gabriel (21), Martinelli (26) și Odegaard (45+2) au fructificat pasele de gol ale belgianului, pentru 0-3 la pauză.
După revenirea de la vestiare, Arsenal a continuam dominarea, dar nu a mai reușit să marcheze, în timp ce gazdele au avut parte de o bară, după locitura de cap a lui Mitrovic.

Arsenal rămâne lider în Premier League, cu 66 de puncte și primește etapa viitoare vilui Crystal Palace.

Tot duminică, Westham United și Aston Villa au remizat 1-1 (1-1).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester united Premier League