x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Materazzi a comis-o din nou! Schweinsteiger: "Acum îl înţeleg pe Zidane!"

Materazzi a comis-o din nou! Schweinsteiger: "Acum îl înţeleg pe Zidane!"

16 Mar 2011   •   11:02
Materazzi a comis-o din nou! Schweinsteiger: "Acum îl înţeleg pe Zidane!"
Sursa foto: /Reuters

Marco Materazzi, fotbalistul care l-a adus în pragul nebuniei pe Zinedine Zidane în finala Cupei Mondiale din 2006 când l-a trântit la pământ după o lovitură cu capul în piept, s-a dat în stambă din nou, după meciul câştigat de Inter Milano în deplasare, la Munchen, în faţa lui Bayern Munchen.

Cel pe care Materazzi l-a provocat de această dată a fost mijlocaşul bavarezilor, Bastian Schweinsteiger. În timp ce interiştii se bucurau pentru calificarea spectaculoasă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, fotbalistul german n-a mai suportat insultele lui Materazzi şi a sărit la bătaie.

Schweinsteiger susţine că a fost provocat de interist atât după meci cât şi înaintea lui. Cei doi au fost despărţiţi cu greu de Lucio, Eto'o şi de fizioterapeutul nerazzurrilor, Stefano Rapetti, dar şi de jucătorul lui Bayern, Phillip Lahm. "Acum înţeleg ce a simţit Zidane. Materazzi a început să mă provoace chiar înainte de startul partidei, când eram pe culoarul de la vestiare şi a continuat şi după meci. El a făcut cu mine ce a făcut cu Zidane", a explicat "Schweini" referindu-se la Materazzi, care nu a jucat pe Allianz-Arena.

În timpul finalei Cupei Mondiale din 2006 Italia-Franţa, Zidane a reacţionat violent la insultele lui Materazzi şi l-a lovit cu capul în piept, gest pentru care francezul a fost eliminat. Ulterior, el s-a retras din activitate.

×