x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maurizio Sarri s-a împăcat cu Kepa, dar nu poate garanta că va fi titular în următorul meci al lui Chelsea

Maurizio Sarri s-a împăcat cu Kepa, dar nu poate garanta că va fi titular în următorul meci al lui Chelsea

02 Mar 2019   •   07:50
Maurizio Sarri s-a împăcat cu Kepa, dar nu poate garanta că va fi titular în următorul meci al lui Chelsea

Maurizio Sarri, antrenorul lui Chelsea FC, a anunțat că disputa sa cu Kepa Arrizabalaga s-a terminat, dar nu a confirmat că acesta își va relua locul de titular, conform The Sun.

Italianul a dezvăluit că nu s-a decis dacă îl va juca pe Kepa contra lui Fulham duminică, chiar dacă 58% dintre fanii lui Chelsea au votat pentru Caballero în poartă.

În timp ce fanii consideră că Caballero ar trebui să rămână, Sarri nu este atât de sigur, în ciuda faptului că a declarat că Kepa este prima sa opțiune și că cearta s-a sfârșit.

Sarri a zis: „Cum am zis și în conferința de presă de după meci, situația cu Kepa s-a încheiat. Kepa este primul nostru portar, dar suntem foarte fericiți pentru Willy că va putea juca într-un meci dificil”.

„Kepa va fi în poartă într-unul dintre următoarele două meciuri, nu m-am decis încă în care, vreau să văd ultimele două antrenamente pentru ambii jucători”.

După ce Kepa a refuzat să fie în locuit în finala Cupei contra celor de la Manchester City, Sarri a reacționat înlocuindu-l cu Willy Caballero împotriva lui Tottenham, miercuri.

 

×
Subiecte în articol: sarri kepa titular