x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Detalii despre accidentarea la gleznă suferită de Kylian Mbappe

Detalii despre accidentarea la gleznă suferită de Kylian Mbappe

de Redacția Jurnalul    |    08 Feb 2024   •   21:15
Detalii despre accidentarea la gleznă suferită de Kylian Mbappe
Sursa foto: Hepta

Primele examinări privind accidentarea lui Kylian Mbappe, lovit la gleznă în timpul meciului lui PSG cu Brest (3-1) din optimile Cupei Franţei, nu indică leziuni grave, a declarat joi, pentru AFP, o sursă apropiată grupării pariziene.

Atacantul a fost supus joi la examinări imagistice la centrul de antrenament al lui PSG din Poissy, care au fost "liniştitoare", potrivit sursei.

"Alte verificări medicale urmează să fie efectuate", a indicat sursa.

Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Franţei la fotbal, miercuri seara, după ce a învins-o pe Brest cu scorul de 3-1, pe Parc des Princes.

Parizienii nu au impresionat, dar au obţinut victoria, ajutaţi şi de faptul că oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din min. 69, când a fost eliminat Lilan Brassier. Kylian Mbappé (34) a deschis scorul, iar la scurt timp Danilo (37) a majorat avantajul echipei antrenate de Luis Enrique. Brest a reuşit să revină, prin golul semnat de Steve Mounié (66), însă eliminarea care a urmat a tăiat aripile oaspeţilor, PSG închizând tabela prin Goncalo Ramos (90+2). 

×
Subiecte în articol: mbappe accidentare glezna