x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kylian Mbappe a ajuns la un acord cu Real Madrid

Kylian Mbappe a ajuns la un acord cu Real Madrid

de Redacția Jurnalul    |    20 Feb 2024   •   19:50
Kylian Mbappe a ajuns la un acord cu Real Madrid
Sursa foto: Hepta

Atacantul francez Kylian Mbappe, de la Paris St-Germain, a acceptat să se alăture echipei Real Madrid în această vară, relatează BBC Sport. Căpitanul Franței a transmis conducerii lui PSG că va părăsi clubul în luna iunie. El va semna un contract pe cinci ani și va câștiga 15 milioane de euro anual

Mbappe nu a semnat încă un contract cu Real, dar înțelegerea ar putea fi anunțată după ce nu va mai fi posibilă întâlnirea dintre cele două cluburi în Liga Campionilor din acest sezon.

Câștigătorul Cupei Mondiale este golgheterul record al lui PSG, cu 244 de goluri.

Mbappe a vrut ca viitorul său să fie rezolvat înainte de luna martie, așa că pe 13 februarie, înainte de antrenament, s-a întâlnit cu președintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, și i-a spus că pleacă și se alătură Realului.

După ce joia trecută au apărut informații că va pleca, Mbappe a fost lăsat pe bancă pentru meciul de sâmbătă împotriva lui Nantes, dar a intrat ca rezervă și a marcat un penalty, PSG ajungând la 14 puncte distanță de a doua clasată, în fruntea Ligue 1.

Conform BBC Sport, el va semna un contract pe cinci ani cu Real, urmând să câștige 15 milioane de euro pe sezon, plus o primă de 150 de milioane de euro la semnarea contractului, care va fi plătită în cinci ani. În plus, Mbappe va păstra un procent din drepturile sale de imagine.

Dacă mijlocașul croat Luka Modric pleacă în această vară, atunci Mbappe ar urma să moștenească tricoul cu numărul 10 pe care îl poartă pentru Franța.


Mbappe a câștigat titlul în Franța cu Monaco înainte de a se alătura lui PSG la 18 ani în 2017, inițial sub formă de împrumut înainte de o mutare definitivă de 180 milioane de euro.

În total, el are 244 de goluri și 93 de pase decisive în 291 de meciuri pentru PSG și a ajutat clubul să câștige cinci titluri de campion în Ligue 1.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mbappe psg Real Madrid