x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lionel Messi pleacă într-un turneu istoric în Hong Kong cu Inter Miami

Lionel Messi pleacă într-un turneu istoric în Hong Kong cu Inter Miami

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2023   •   15:30
Lionel Messi pleacă într-un turneu istoric în Hong Kong cu Inter Miami
Sursa foto: facebook

Lionel Messi se pregătește să participe la un turneu istoric în Hong Kong, Inter Miami anunțând că o deplasare în Orientul Îndepărtat va face parte din planurile sale de pre-sezon, planuri care l-ar putea include și pe Luis Suarez

Franciza din MLS nu a mai vizitat niciodată Asia, fiind programat un prim turneu internațional din scurta istorie a clubului. Aceștia trebuiau să se participe la un turneu în China la finalul campaniei din 2023, dar s-a renunțat în cele din urmă la plan.

Cu toate acestea, Inter Miami va înfrunta pe 4 februarie, pe stadionul național cu o capacitate de 40.000 de locuri, echipa Hong Kong Team - o colecție din cei mai buni jucători din prima divizie a Ligii Hong Kong First Division.

Messi ar trebui să joace în această partidă, iar Luis Suarez ar putea fi, de asemenea, adus la club până atunci.

Coproprietarul Jorge Mas a declarat pentru site-ul oficial al clubului: "Suntem foarte încântați să vizităm Hong Kong și chiar Asia pentru prima dată. Încă de la început ne-am propus să fim un club global la Inter Miami.

Aceasta este o oportunitate minunată de a face exact acest lucru; sperăm să entuziasmăm și să inspirăm noi fani ai Inter Miami din Hong Kong și din Asia, care împărtășesc pasiunea noastră pentru fotbal".

David Beckham a adăugat: "Hong Kong este un oraș frumos, cu o scenă sportivă excelentă. De-a lungul carierei mele, am petrecut mult timp în Asia - sunt foarte încântat să am ocazia de a duce Inter Miami acolo pentru a juca primul nostru meci din turneul internațional în acest oraș fantastic."

Biletele pentru meciul din Hong Kong vor fi puse în vânzare pe 15 decembrie. De asemenea, Inter Miami încearcă să perfecteze și alte câteva meciuri amicale de pre-sezon, fiind deja confirmat faptul că va întâlni echipa națională din El Salvador într-un meci demonstrativ pe 19 ianuarie 2024.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: messi becham inter miami