x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, se va întoarce la PSG săptămâna viitoare

Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, se va întoarce la PSG săptămâna viitoare

de Redacția Jurnalul    |    27 Dec 2022   •   21:40
Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, se va întoarce la PSG săptămâna viitoare

Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, va reveni la Paris Saint-Germain săptămâna viitoare, a declarat marți antrenorul clubului său, Christophe Galtier.

Messi, în vârstă de 35 de ani, a fost pilonul de bază al echipei Argentinei care a câștigat Cupa Mondială din Qatar în urmă cu 9 zile, marcând de două ori în finala cu Franța, care s-a încheiat cu o victorie la penalty-uri.

El s-a întors apoi în Argentina cu coechipierii săi pentru a sărbători al treilea triumf la Cupa Mondială.

"Leo a avut o Cupă Mondială foarte mare cu victoria sa", a declarat Galtier în ajunul întâlnirii dintre PSG și Strasbourg, în condițiile în care Liga 1 va reîncepe miercuri, după pauza de la Cupa Mondială.

"A trebuit să se întoarcă în Argentina pentru festivități și am decis că va fi liber până la 1 ianuarie. Va veni și ni se va alătura fie pe 2, fie pe 3 (ianuarie) pentru a începe sezonul cu noi. El va avea între 13 și 14 zile de recuperare".

Se pare că Messi va rata două meciuri din Liga 1 și meciul din Cupa Franței de la Chateauroux, dar e posibil să revină pe 11 ianuarie, împotriva Angers, notează AFP.

De asemenea, se așteaptă ca el să se întâlnească cu președintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, și cu alți oficiali de top ai clubului pentru a semna o prelungire pe un sezon a contractului său actual în capitala franceză, care expiră în vară.

Ceilalți jucători de la PSG de la Cupa Mondială, în special Kylian Mbappe și Neymar "vor fi disponibili pentru meciul de mâine (miercuri)", a declarat Galtier.

Mbappe ar putea fi chiar titular, după ce a revenit la antrenamente la doar trei zile după dezamăgirea pierderii finalei Cupei Mondiale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: messi PSG