x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Rednic a fost lăsat şomer chiar de ziua lui

Mircea Rednic a fost lăsat şomer chiar de ziua lui

09 Apr 2014   •   14:35
Mircea Rednic a fost lăsat şomer chiar de ziua lui

Mircea Rednic a fost concediat de clubul belgian de fotbal KAA Gent, miercuri, chiar în ziua în care antrenorul român a împlinit 52 de ani.

Rednic a preluat-o pe Gent în toamna lui 2013, când l-a înlocuit pe Victor Fernandez, însă nu a reuşit să-şi califice echipa în playoff-ul 1 al primei ligi belgiene. Mai mult, "Bizonii", cum sunt supranumiţi jucătorii lui Gent, au pierdut primele două meciuri din playoff-ul 2, prin intermediul căruia sperau să obţină un loc în viitoarea ediţie a competiţiei Europa League.

Conducătorii clubului au decis să renunţe la serviciile la serviciile tehnicianului român, în condiţiile în care atmosfera din vestiar era una tensionată, după ce Rednic şi-a acuzat elevii că aşteaptă să fie demis.

"Nu mai vreau jucători care n-au chef să joace până la sfârşitul lui mai sau care vor să fiu demis. Sunt profesionişti. Nu trebuie să stea pe gânduri, doar să se antreneze şi să joace bine", declarase Rednic în urmă cu câteva zile.

Până la numirea unui nou antrenor, interimatul la conducerea tehnică a echipei Gent va fi asigurat de Peter Balette şi Bernd Thijs, conform cotidianului La Derniere Heure.

Culmea este că în 2001, în ziua în care îmăplinea 39 de ani, cel poreclit "priul" a mai primit cadou o concediere, de această dată, din partea lui George Copos, patronul de atunci al Rapidului.

×
Subiecte în articol: mircea rednic concediere gent zi de nastere