x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fostul star al lui Napoli și PSG, Lavezzi, spitalizat după ce a fost înjunghiat

Fostul star al lui Napoli și PSG, Lavezzi, spitalizat după ce a fost înjunghiat

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   23:45
Fostul star al lui Napoli și PSG, Lavezzi, spitalizat după ce a fost înjunghiat

Fostul atacant al lui Napoli și PSG, Ezequiel Lavezzi, a fost transportat de urgență la un spital din Uruguay după ce a fost înjunghiat, informează El Observador.

Fostul internațional argentinian a fost transportat marți dimineață la Sanatorio Cantegril de Maldonado, în Uruguay, relatează ziarul uruguayan.

Lavezzi a fost transportat de urgență la spital cu o rană la claviculă. Surse din cadrul poliției, citate de El Observador, susțin că argentinianul a fost înjunghiat de unul dintre membrii familiei sale după o ceartă legată de bani.

Sky Sport Italia nu confirmă că Lavezzi a fost înjunghiat de un membru al familiei, dar nici nu clarifică motivul pentru care argentinianul a fost dus la spital.

Fostul atacant al lui Napoli a apărut recent la televiziunea italiană în calitate de expert pentru Amazon Prime Video Italia la meciurile lui Napoli din Liga Campionilor.

Jucătorul de 38 de ani a ajuns la Napoli de la formația argentiniană San Lorenzo în 2007 și a petrecut cinci sezoane alături de Partenopei, marcând 48 de goluri în 188 de meciuri.

El a ajuns la PSG pentru 30 de milioane de euro în 2012 și a marcat de 35 de ori în 161 de apariții cu giganții din Ligue 1.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: napoli lavezzi înjunghiat