x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Naționala de fotbal feminin U17 va juca două amicale cu Republica Moldova

Naționala de fotbal feminin U17 va juca două amicale cu Republica Moldova

de Redacția Jurnalul    |    08 Iul 2024   •   22:45
Naționala de fotbal feminin U17 va juca două amicale cu Republica Moldova
Sursa foto: Hepta

Naționala de fotbal feminin U17 va juca în luna iulie două amicale cu Republica Moldova înaintea turneului de calificare din această toamnă în Grupa B2, alături de Ucraina, Malta și Moldova pentru WU17 EURO.

Cele două partide de pregătire cu Republica Moldova sunt programate în 13 și 15 iulie, la Centrul Național de Fotbal Buftea, acolo unde tricolorele sunt în cantonament pe toată perioada stagiului de pregătire, programat între 10-16 iulie 2024.

FRF anunță că această acțiune va marca și debutul pe banca tehnică a noului antrenor al lotului de junioare U17, Iosif Damaschin. Fostul atacant al Rapidului (1984-1991) și ulterior antrenor în cadrul centrului de copii și juniori al giuleștenilor, a antrenat și echipa feminină a Rapidului, alături de Speranța Popescu, înainte de a accepta rolul de antrenor la reprezentativa feminină U17.

Acesta s-a alăturat staff-ului tehnic al loturilor feminine în luna mai, fiind prezent, alături de Nina Anca, și la Turneu de Dezvoltare WU16 care a avut loc în luna mai, în Moldova.

Tricolorele vor debuta în calificările pentru turneul de calificare din această toamnă în Grupa B2, alături de Ucraina, Malta și Moldova.

Turneul se va desfășura în perioada 11-19 noiembrie 2024, în Malta. Turneul final al Campionatului European de Junioare U17 se va desfășura în Insulele Feroe, în mai 2025.

×
Subiecte în articol: fotbal u17 moldova