x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Nemţii, la picioarele Stelei! Presa germană mulţumeşte roş-albaştrilor: "Danke, Steaua!"

Nemţii, la picioarele Stelei! Presa germană mulţumeşte roş-albaştrilor: "Danke, Steaua!"

07 Dec 2012   •   09:02
Nemţii, la picioarele Stelei! Presa germană mulţumeşte roş-albaştrilor: "Danke, Steaua!"

Steaua a reuşit un rezultat de egalitate la Copenhaga, scor 1-1, şi s-a calificat în primăvara Europa League. Rezultatul i-a ajutat şi pe nemţii de la Stuttgart, cei care nu au reuşit să treacă de Molde, scrie gsp.ro.
 
Presa din Germania nu a ezitat să mulţumească roş-albaştrilor după remiza obţinută la Copenhaga.

"Mulţumită Stelei ne-am calificat cu 7 echipe în primăvara cupelor europene. Chiar dacă erau cu un om mai puţin, au rezistat pînă la finalul întîlnirii. Danke", au scris Bild şi Kicker.

Portarul echipei FC Copenhaga, Kim Christensen, a declarat, joi seară, după remiza cu Steaua, scor 1-1, că elevii lui Laurenţiu Reghecampf au deschis scorul cu mare noroc şi că este frustrant pentru el şi colegii săi să fie eliminaţi astfel din Liga Europa.

"Steaua a deschis scorul cu mare noroc şi e frustrant să fim eliminaţi în acest fel", a spus Christensen, citat de site-ul oficial al clubului danez.

"Suntem extrem de dezamăgiţi, e greu de descris în cuvinte supărarea noastră. Nu am nicio explicaţie pentru faptul că nu am putut să câştigăm, poate după ce voi vedea înregistrarea meciului. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, nu am fost suficient de buni", a spus mijlocaşul Nicolai Jorgensen.

Fundaşul Pierre Bengtsson s-a declarat dezamăgit de rezultat: "E o mare dezamăgire, am jucat cum trebuie când am fost în superioritate şi ne-am creat câteva şanse care ar fi putut decide meciul. Dar Steaua a marcat şi a fost dificil să mai recuperăm".

Mijlocaşul Rurik Gislason a precizat că echipa sa trebuia să aibă o cu totul altă atitudine în prima repriză. "În partea a doua ne-am revenit, am avut ocazii, dar ei au fost cei care au condus. Steaua n-a avut nicio ocazie în repriza a doua, singura pe care a avut-o a finalizat-o", a spus Gislason.

Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, aseară, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa daneză FC Copenhaga.

Golurile au fost marcate de Rusescu '73 pentru Steaua, respectiv Vetokele '87 pentru FC Copenhaga.
 


×
Subiecte în articol: steaua copenhaga europa leahue stuttgart molde