x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neşu a început recuperarea la un centru specializat.

Neşu a început recuperarea la un centru specializat.

14 Iun 2011   •   10:54
Neşu a început recuperarea la un centru specializat.

Fundasul roman al echipei FC Utrecht, Mihai Nesu, a inceput recuperarea la un centru specializat, dupa accidentarea suferita in 10 mai cand si-a fracturat una dintre vertebrele cervicale, informeaza site-ul oficial al gruparii batave.

Doctorul echipei FC Utrecht, Frank Hellemondt, a mentionat ca Nesu munceste din greu pentru a se recupera. "In privinta procesului de recuperare nu sunt prea multe de spus. Dar, in orice caz, Mihai munceste din greu pentru a se recupera cat de mult posibil. Fata de saptamana trecuta, isi poate misca usor mana dreapta si poate simti cate ceva la piciorul drept, dar despre un progres mai mare nu se poate vorbi acum. Oamenii care se ocupa de recuperarea lui fac tot ce e posibil pentru acesta, dar in urmatoarele luni vom vedea cum va decurge situatia", a spus Hellemondt.

Mihai Nesu s-a accidentat, in data de 10 mai, la coloana in urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut, fiind transportat de urgenta la spital, unde i s-a descoperit o vertebra cervicala fracturata. El a fost supus unei interventii chirurgicale de cinci ore, in care i-a fost refacuta vertebra fracturata din zona cervicala.

×