x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Nicolae Stanciu: "E e dificil să joci împotriva Kazahstanului, ei joacă foarte dur! Şi Polonia a făcut aici egal"

Nicolae Stanciu: "E e dificil să joci împotriva Kazahstanului, ei joacă foarte dur! Şi Polonia a făcut aici egal"

11 Oct 2016   •   22:48
Nicolae Stanciu: "E e dificil să joci împotriva Kazahstanului, ei joacă foarte dur! Şi Polonia a făcut aici egal"
Sursa foto: lpf.ro

Fotbalistul Nicolae Stanciu a declarat marţi seara, la postul TVR, că toţi jucătorii echipei naţionale a României sunt dezamăgiţi de faptul că nu au câştigat partida din Kazahstan, aşa cum au reuşit să o facă în Armenia la finalul săptămânii trecute.

"Suntem dezamăgiţi pentru că ne-am dorit să câştigăm şi aici. Dar e foarte greu să joci pe o asemenea suprafaţă de joc şi împotriva unei asemenea echipe. Am fost mai mult loviţi decât am jucat fotbal. Ei joacă foarte dur, e dificil să joci împotriva Kazahstanului", a spus mijlocaşul formaţiei Anderlecht.

Stanciu a adăugat că României i-a lipsit puţin noroc la ocazia lui Bogdan Stancu din minutul 88 pentru a pleca din Kazahstan cu toate cele trei puncte. "Ne-am creat şanse de a marca şi cu puţin noroc cred că o puteam face la ocazia lui Stancu. Ei nu cred că au avut vreo ocazie. Şi Polonia a făcut aici egal. Chiar colegul de la Anderlecht îmi spunea că va fi foarte, foarte greu să câştigăm aici la ce fotbal joacă ei. Dar a trecut meciul. Unii dintre noi sunt accidentaţi, dar sperăm să nu fie ceva grav. Ne gândim acum doar la meciul următor cu Polonia", a precizat Stanciu.

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida din deplasare cu reprezentativa Kazahstanului, contând pentru Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.
AGERPRES

×