x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Oferta - CM 2006, la "Plaza Romania!"

Oferta - CM 2006, la "Plaza Romania!"

de Ilinca Dima    |    15 Iun 2006   •   00:00
Oferta - CM 2006, la "Plaza Romania!"

In perioada Campionatului Mondial din Germania, fotbalisti de la echipe romanesti cu renume vor veni sa joace cu suporterii lor din Plaza Romania. Pentru cumparaturi de minimum 50 RON (500.000 lei vechi) se poate castiga o excursie la finala de la Berlin.

SARBATOARE. Plaza Romania intampina Campionatul Mondial de Fotbal cu o atmosfera de sarbatoare. Centrul Comercial a fost decorat in spiritul acestui eveniment major, terenuri de fotbal, mingi si drapelele tuturor tarilor participante. Pentru cei interesati de cumparaturi, dar care sa nu rateze partidele echipelor favorite, au fost instalate mai multe televizoare in Rotonda din Plaza Romania. Nu au fost uitati nici copiii, care au la dispozitie jocuri electronice FIFA 2006. In plus, in Rotonda a fost amenajat un teren de fotbal virtual, unde, cu ajutorul unui sistem de joc complex si ultramodern, vizitatorii centrului pot juca fotbal si pot intra in atmosfera Cupei Mondiale, cei mai merituosi urmand a obtine numeroase premii oferite de Coca-Cola. Pe tot parcursul lunii iunie, Lotto si Plaza Romania au pregatit o surpriza de proportii pentru toti iubitorii fotbalului si a marcii Lotto. Astfel, in fiecare week-end, jucatori de baza de la echipe romanesti vor veni sa joace in compania suporterilor din Plaza. Sambata, la Plaza Romania, vor fi organizate concursuri de fotbal, unde fanii isi pot exercita abilitatile de fotbalisti si, la final, vor putea castiga premii marca Lotto. Surprizele vor continua la 17 iunie, cu prezenta unor jucatori ai echipei Rapid, care va vor provoca la un meci de fotbal.

Tot in perioada Cupei Mondiale, pentru cumparaturi de minimum 50 RON (500.000 lei vechi), se va primi de la biroul de informatii un talon de participare la concursul de fotbal mecanic (fussball) alaturi de promoter.

Invingatorul poate participa la marea finala de la Berlin, unde in pretul excursiei este inscris si un bilet la finala mica, de la Stuttgart.

×