x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Paul Pogba exclus din lotul lui Juventus pentru meciul din Europa League din motive disciplinare

Paul Pogba exclus din lotul lui Juventus pentru meciul din Europa League din motive disciplinare

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2023   •   00:15
Paul Pogba exclus din lotul lui Juventus pentru meciul din Europa League din motive disciplinare
Sursa foto: Hepta

Paul Pogba a fost eliminat din lotul lui Juventus din cauza unor motive disciplinare, pentru meciul din Europa League, pe care Juventus îl disputa cu Freiburg, joi seara, relatează BBC Sport.

Se pare că mijlocașul francez, în vârstă de 29 de ani, a întârziat miercuri la o ședință de echipă, iar antrenorul lui Juve, Max Allegri, a ales să nu-l numească în echipa sa pentru prima manșă de joi de la Torino.

Acesta este cel mai recent eșec pentru Pogba de când s-a întors la clubul din Serie A de la Manchester United vara trecută.

El a jucat primul meci de după revenirea sa la Juventus abia pe 28 februarie.

Precedenta apariție a lui Pogba a fost pentru United în aprilie 2022, când a suferit o accidentare în înfrângerea cu 4-0 la Liverpool, care l-a scos din joc pentru restul sezonului trecut.

Mijlocașul a suferit apoi o accidentare la genunchi în pre-sezon, dar inițial a ales să nu se opereze, de teamă că aceasta l-ar putea exclude de la Cupa Mondială.

Dar ulterior s-a considerat că are nevoie oricum de o intervenție chirurgicală și, deși a revenit în echipă în ianuarie, a suferit o altă problemă musculară care i-a întârziat și mai mult revenirea în activitate.

Pogba a jucat din postura de rezervă în victoria cu 4-2, în derby-ul cu rivalii de la Torino, înainte de a apărea pentru a doua oară ca rezervă în înfrângerea de duminică cu 1-0 la Roma.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Paul Pogba exclus motive disciplinare