x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Premier League cu suspans: Liderul Arsenal a remizat acasă cu Newcastle, Man United a învins din nou

Premier League cu suspans: Liderul Arsenal a remizat acasă cu Newcastle, Man United a învins din nou

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2023   •   10:30
Premier League cu suspans: Liderul Arsenal a remizat acasă cu Newcastle, Man United a învins din nou
Sursa foto: Hepta

Arsenal a fost ținută în frâu pe teren propriu de Newcastle, în remiza 0-0, din runda a 19-a din Premier League. Manchester United a trect ușor de Bournemouth cu 3-0, în timp ce Everton a fost zdrobită cu 4-1 acasă de Brighton.

Speranțele lui Arsenal de a duce avansul la 10 puncte în cursa pentru titlu în Premier League au fost zădărnicite de Newcastle United, după o remiză albă (0-0) pe Emirates, în timp ce forma bună a lui Manchester United a continuat, diavoli roșii apropiindu-se de lider, după ce s-au impus fără probleme marți, pe teren propriu, cu 3-0 în fața lui Bournemouth.

Confruntarea dintre prima și a treia clasată la Londra nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor, Arsenal fiind ținută pe loc de o echipă a lui Newcastle care a ajuns la a 8-a remiză a sezonului în campionat.

Manchester United și-a consolidat locul în top 4, ajungând la egalitate de puncte cu Newcastle, datorită golurilor lui Casemiro, Luke Shaw și Marcus Rashford, care au consfințit victoria cu 3-0 pe Old Trafford.

Arsenal, care nu a reușit să marcheze într-un meci pentru prima dată în acest sezon în toate competițiile, are 44 de puncte în 17 meciuri, cu campioana Manchester City, care are 36 după ce a jucat 16.

Newcastle are 35 din 18 meciuri, devansând-o pe United la diferența de goluri, deși a jucat un meci în plus.

După ce sâmbătă, Everton a ținut piept în deplasare lui Manchester City, pentru a întrerupe o serie de trei meciuri pierdute în campionat, a fost învinsă din nou, de data aceasta acasă, cu 4-1, de Brighton & Hove Albion.

Înfrângerea a lăsat-o pe Everton la doar un punct deasupra zonei de retrogradare și cu o presiune uriașă asupra managerului Frank Lampard.

"Greșeli individuale și probleme de apărare colectivă. Este ceea ce este ne-a adus aici.", a declarat Lampard, a cărui echipă ar putea cădea miercuri în ultimele trei locuri. "Nu este o chestiune de furie. Suntem dezamăgiți. Vrem să câștigăm meciuri".

În celălalt meci al serii, Fulham s-a impus cu 1-0 la Leicester City și a urcat pe locul șapte în clasament.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: premier league