x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa din Uruguay îl ridică în slăvi pe Forlan

Presa din Uruguay îl ridică în slăvi pe Forlan

13 Iul 2010   •   00:00
Presa din Uruguay îl ridică în slăvi pe Forlan
Sursa foto: /Reuters

Presa uruguayană îl omagiază pe jucătorul echipei naţionale, Diego Forlan, ales cel mai bun fotbalist al Cupei Mondiale din Africa de Sud, informează AFP. "Diego de aur" şi "Tu eşti Marele Diego, Balonul de Aur!" sunt câteva dintre titlurile presei uruguayene.

"Forlan este adevăratul geniu al fotbalului mondial", a scris El Pais, în timp ce El Observador notează: "Forlan este cel mai bun din lume. Premierea sa este recompensa care i se acordă pentru un Mondial senzaţional. În plus, el a fost unul dintre golgheteri, ceea ce nu mai reuşise un alt uruguayan la Cupa Mondială".

Sosirea delegaţiei uruguayene din Africa de Sud se anunţă grandioasă, festivităţile urmând să aibă loc marţi, pentru că avionul va sosi la Montevideo luni seara, târziu. Va fi organizată o defilare de la centrul de antrenament al echipei naţionale până la Palatul legislativ, situat la aproximativ 30 de kilometri, în centrul oraşului.

Autorităţile aşteaptă la sărbătoare aproximativ 500.000 de persoane, respectiv un uruguayan din şapte, însă frigul prognozat ar putea scădea entuziasmul unei părţi a fanilor.

×
Subiecte în articol: cm2010