x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: ”Galata îi oferă lui Mutu 2,6 milioane de euro pe an”.

Presa italiană: ”Galata îi oferă lui Mutu 2,6 milioane de euro pe an”.

06 Iun 2011   •   13:56
Presa italiană: ”Galata îi oferă lui Mutu 2,6 milioane de euro pe an”.

Clubul Galatasaray este in continuare interesat de serviciile atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, si i-ar fi oferit internationalului roman un contract pe trei ani, cu un salariu anual de 2,6 milioane de euro, informeaza calcionews24.com.

"Jucatorul analizeaza cu atentie oferta si in zilele urmatoare va da un raspuns definitiv conducatorilor turci. Din ce in ce mai dificila devine o plecare a sa in Emiratele Arabe. Oferta de la Al-Ain (pe doi ani, cu 3 milioane de euro pe sezon) nu il convinge pe atacantul roman, care vrea sa joace in continuare in Europa si sa ramana aproape de familie", noteaza site-ul italian, care aminteste ca tehnicianul lui Galatasaray, Fatih Terim, s-a aflat in tribuna la meciul Romania - Bosnia, scor 3-0, din preliminariile Euro-2012, partida in care Mutu a deschis scorul.

"Mutu, final de era", a titrat si fiorentinanews.com. "In proportie de 99%, atacantul Fiorentinei va ajunge la Galatasaray", a mai scris site-ul citat.

Impresarul Victor Becali nu crede insa in varianta oferita azi de presa italiana. "Nu e nici vorba de asa ceva. E adevarat, eu nu mai sunt impresarul lui Mutu, dar as fi stiut totusi daca exista asa ceva, as fi auzit si eu, mai ales ca e vorba de Galatasaray", a spus Victor Becali.

Adrian Mutu s-a mai aflat in iarna si in luna mai in atentia clubului Galatasaray, la care este legitimat si romanul Bogdan Stancu.

×