x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: ”Preşedintele Cesenei, la Bucureşti pentru a negocia cu Mutu”.

Presa italiană: ”Preşedintele Cesenei, la Bucureşti pentru a negocia cu Mutu”.

26 Mai 2011   •   13:00
Presa italiană: ”Preşedintele Cesenei, la Bucureşti pentru a negocia cu Mutu”.

Site-ul italian tuttomercatoweb.com, specializat in transferuri de jucatori, a scris azi ca presedintele clubului Cesena, Igor Campedelli, s-ar afla la Bucuresti pentru a negocia un eventual transfer al atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, care este dorit de clubul italian din iarna.

"In aceste ore, conform unor ultime informatii, presedintele Campedelli s-ar afla chiar la Bucuresti, pentru a negocia direct cu jucatorul", noteaza Tuttomercatoweb, care mai mentioneaza ca Mutu a respins in ultimele ore "avansurile" clubului turc Galatasaray.

Cesena si-a manifestat de mai multe ori interesul pentru Adrian Mutu in ultimele luni. In ianuarie, Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei timp de o luna dupa ce a refuzat sa se antreneze pentru ca nu era lasat sa plece gratis la Cesena. Ulterior, Mutu a renuntat la colaborarea cu Ioan Becali si a sustinut o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei, astfel ca a fost reprimit in lot si a ramas la gruparea toscana.

×
Subiecte în articol: adrian mutu fotbal international cesena