x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Preşedintele FC Barcelona: Messi ar trebui să câştige "Balonul de Aur" în fiecare an

Preşedintele FC Barcelona: Messi ar trebui să câştige "Balonul de Aur" în fiecare an

21 Dec 2016   •   11:14
Preşedintele FC Barcelona: Messi ar trebui să câştige "Balonul de Aur" în fiecare an

Preşedintele clubului de fotbal FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat marţi că trofeul ''Balonul de Aur'' ar trebui să revină în fiecare an starului argentinian al catalanilor, Lionel Messi, după ce "Balonul de Aur" pe 2016 a fost oferit vedetei portugheze a clubului Real Madrid, Cristiano Ronaldo, informează AFP.

"Balonul de Aur va trebui să fie în fiecare an pentru Messi. Este cel mai bun jucător din istoria fotbalului şi când se va retrage, peste mulţi ani, reuşitele sale vor rămâne", a asigurat Josep Maria Bartomeu, într-o conferinţă de presă.

"Mai sunt şi alţi jucători buni în lumea fotbalului, dar Messi este numărul unu, fără nicio îndoială", a adăugat Bartomeu.

Portughezul Cristiano Ronaldo a primit pentru a patra oară, pe 12 decembrie, trofeul care recompensează cel mai bun jucător al anului, apropiindu-se de Messi, marele său rival, care l-a câştigat de cinci ori, un record absolut.

Decizia a fost din nou criticată de Barca după performanţa argentinianului, de duminică, din derby-ul cu Espanyol (4-1), cu o acţiune spectaculoasă care a dus la înscrierea unui gol după ce a driblat patru adversari.

Prestigiosul trofeu înmânat de magazinul France Football este monopolizat de cele două staruri începând din 2008, când Cristiano Ronaldo l-a câştigat pentru prima oară, urmându-i brazilianului Kaka. AGERPRES

×