x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Preşedintele FIFA deplânge decesul lui Jose Antonio Reyes

Preşedintele FIFA deplânge decesul lui Jose Antonio Reyes

01 Iun 2019   •   21:40
Preşedintele FIFA deplânge decesul lui Jose Antonio Reyes

Gianni Infantino, preşedintele Federaţiei internaţionale de fotbal (FIFA), şi-a exprimat "sincerele condoleanţe" după decesul fostului internaţional spaniol Jose Antonio Reyes, la vârsta de 35 ani, în urma unui accident rutier produs sâmbătă, informează agenţia EFE.

"Cu multă tristeţe şi durere am aflat de moarte teribilă şi neaşteptată a lui Jose Antonio Reyes", a scris Infantino într-un mesaj publicat pe site-ul oficial al FIFA, transmiţând "cele mai sincere condoleanţe" familiei şi apropiaţilor jucătorului "în aceste momente dificile".

Reyes, care a evoluat de la începutul acestui an la echipa spaniolă de ligă secundă Extremadura, a participat la Cupa Mondială 2006 cu naţionala Spaniei, în care a adunat 21 de selecţii.

Format ca jucător la FC Sevilla, Reyes a mai jucat pe parcursul carierei sale la Arsenal Londra, Real Madrid, Benfica Lisabona, Atletico Madrid şi Espanyol Barcelona.

El a cucerit de cinci ori trofeul Europa League, de trei ori cu FC Sevilla şi de alte două ori cu Atletico Madrid, fiind totodată campion Angliei şi Spaniei, cu Arsenal Londra, respectiv Real Madrid.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: gianni infantino fifa reyes