x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international PSG, în tratative avansate pentru a semna cu brazilianul Lucas Beraldo

PSG, în tratative avansate pentru a semna cu brazilianul Lucas Beraldo

de Redacția Jurnalul    |    19 Dec 2023   •   22:37
PSG, în tratative avansate pentru a semna cu brazilianul Lucas Beraldo
Sursa foto: São Paulo FC

Potrivit Foot Mercato, clubul francez PSG este aproape de a încheia un acord pentru a semna cu tânărul fundaș central Lucas Beraldo (20 de ani) de la São Paulo FC, într-un transfer în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, plus 5 milioane de euro bonusuri.

Conform sursei citate, agentul său ar fi confirmat că transferul este aproape finalizat și că testul medical ar putea avea loc chiar în această săptămână.

Nu este cunoscut încă dacă jucătorul se va alătura parizienilor în această iarnă sau dacă va rămâne la clubul său din Brazilia până în vara anului viitor. PSG are deja jucători experimentați în linia defensivă, unde sunt Marquinhos (29 de ani), Milan Skriniar (28 de ani), Lucas Hernández (27 de ani) și Danilo Pereira (32 de ani).

În cazul în care PSG va pecetlui înțelegerea, va avea în lot pe unul dintre cei mai buni fundași centrali de perspectivă din lume. Stângaci, tânărul de 20 de ani este descris ca un apărător elegant, care urcă cu mingea în față cu naturalețe, surprinzând prin maturitate având în vedere vârsta sa.

Fără îndoială, profilul său ar fi un mare plus de valoare pentru actuala echipă a PSG, care în ultima vreme a avut dificultăți în fața ofensivelor directe, în special împotriva lui Newcastle United și Borussia Dortmund în Liga Campionilor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lucas Beraldo psg