x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Va juca Radu Drăgușin împotriva lui Haaland? Presa engleză anticipează primul 11 al lui Tottenham

Va juca Radu Drăgușin împotriva lui Haaland? Presa engleză anticipează primul 11 al lui Tottenham

de Redacția Jurnalul    |    24 Ian 2024   •   22:52
Va juca Radu Drăgușin împotriva lui Haaland? Presa engleză anticipează primul 11 al lui Tottenham
Sursa foto: Hepta

Tottenham Hotspur, noua echipă a lui Radu Drăgușin, primește vineri seară pe Manchester City în turul patru al Cupei Angliei. Spurs au câștigat toate întâlnirile cu City pe stadionul Tottenham Hotspur. James Maddison ar putea reveni în echipa londoneză.

Ange Postecoglou se pregătește să îi facă pe „liliecii” din nordul Londrei să viseze la titlul mult așteptat, dacă blestemul lui Manchester City pe stadionul Tottenham Hotspur va continua vineri seara.

Au trecut 16 ani chinuitori de când Spurs nua ridicat un trofeu major și Cupa FA reprezintă cea mai bună șansă de a pune capăt acestei secete în 2023 / 24.

Man City ar putea juca cu Erling Haaland și Kevin De Bruyne în tandem pentru prima dată din august, Pep Guardiola fiind foarte dornic să înregistreze prima sa victorie în fieful nord londonezilor.

De cealaltă parte, în opinia jurnaliștilor englezi de la 90min.com, Tottenham pentru meciul de vineri seară din cupă va alinia un prim unsprezece care nu îl are în componență pe românul Radu Drăgușin.

Se pare că Postecoglou va da credit în centru apărării lui Cristian Romero și lui Micky van de Ven. Romero a ratat primul duel din Premier League al sezonului din cauza suspendării, dar poate fi omul care să-l oprească pe Haaland.

Olandezul de Ven a lipsit și el de la întâlnirea din decembrie. Van de Ven a revenit la acțiune împotriva lui Man Utd în urmă cu două săptămâni, după o lungă perioadă de absență, iar viteza sa de recuperare va fi esențială pentru a se asigura că Haaland nu domină spațiul din spatele apărării lui Spurs.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Radu Drăguşin haaland