x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Superliga: Rapid câștiga partida cu Oțelul, gălățenii suferă prima înfrângere în deplasare

Superliga: Rapid câștiga partida cu Oțelul, gălățenii suferă prima înfrângere în deplasare

de Redacția Jurnalul    |    03 Feb 2024   •   22:19
Superliga: Rapid câștiga partida cu Oțelul, gălățenii suferă prima înfrângere în deplasare
Sursa foto: FC Rapid 1923

Rapid București a câștigat partida disputată sâmbătă, în Giulești cu Oțelul Galați. Partida a făcut parte din etapa a 24-a a Superligii de fotbal. Gălățenii au suferit prima înfrângere în deplasare din actuala ediție de campionat.

Rapid-Oțelul s-a terminat 2-1. Scorul a fost deschis în minutul 6 de atacantul gazdelor Albion Rrahmani. Borisav Burmaz a majorat diferența în minutul 45, iar oaspeții au înscris prin italianul Juri Cisotti în minutul 88.

În urma victoriei, Rapid rămâne pe locul 3 în clasament, dar egalează echipa CFR Cluj, aflată pe poziția secundă. Pe primul loc este FCSB care are 50 de puncte și urmează să joace luni, cu Farul Constanța, pe teren propriu. Oțelul are 28 de puncte și se află pe locul 11.

Tot sâmbătă s-a desfășurat partida Petrolul Ploiești-CFR Cluj. Oaspeții au câștigat cu 2-1, golul victoriei fiind înscris în minutul 94.

Vineri s-au disputat primele partide ale etapei a 24-a. FC Botoșani a învins Poli Iași cu 2-1, iar FCU Craiova a trecut, cu același scor de Dinamo București.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: superliga oţelul galaţi rapid