x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu e convins că „vulturii cu două capete" se vor califica semifinala Conference League

Răzvan Lucescu e convins că „vulturii cu două capete" se vor califica semifinala Conference League

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2024   •   11:30
Răzvan Lucescu e convins că „vulturii cu două capete" se vor califica semifinala Conference League
Sursa foto: Hepta/Răzvan Lucescu

Tehnicianul român al echipei de fotbal grece PAOK Salonik și-a exprimat convingerea că echipa sa poate obține calificarea în semifinala Conference League. PAOK a fost învinsă joi de Club Brugge, în deplasare, cu 1-0. Portarul Dominik Kotarski a fost eroul grecilor, după ce a apărat un penalty.

Echipa condusă de Răzvan Lucescu s-a văzut condusă din minutul 6, după un gol marcat la capătul unei acțiuni colective, de Hugo Vetlesen.

Gazdele au dominat partida, dar au ratat mai multe ocazii, portarul Dominik Kotarski având câteva intervenții salvatoare importante, inclusiv apărarea unei lovituri de pedeapsă, în minutul 78, la execuția pe centru porții a lui Igor Thiago.

În declarațiile făcute la Cosmote TV, citate de sportime.gr, după meci, tehnicianul român și-a exprimat convingerea că alb-negrii vor reuși surpriza pe un stadion Toumba plin, în returul din Grecia.

„Adevărul este că jocul a fost echilibrat din partea noastră în mare parte a partidei. Două lucruri au jucat un rol și au influențat jocul. Primul a fost golul rapid pe care l-am primit și al doilea a fost atmosfera de pe stadion care a pus presiune pe Bruges. Puteam să evaluăm altfel unele tranziții ofensive din jocul nostru pentru a fura rezultatul și a obține un 1-1 în meciul de astăzi", a spus, printre altele, Lucescu.

El a concluzionat prin a spune: „Cu siguranță va fi un alt meci. Bruges este o echipă care are o altă față în meciurile de acasă decât în cele din deplasare. Spiritul echipei mele este foarte diferit pe Toumba. Vom juca pe un stadion plin, cu o atmosferă fantastică și asta ne va da energie. Nimic nu este decis cu rezultatul din această seară, joia viitoare vom corecta unele lucruri și alături de fanii noștri vom obține calificarea."

 

(sursa: Mediafax)

×