x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu încheie anul pe primul loc în Grecia cu o victorie la scor de tenis

Răzvan Lucescu încheie anul pe primul loc în Grecia cu o victorie la scor de tenis

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   22:53
Răzvan Lucescu încheie anul pe primul loc în Grecia cu o victorie la scor de tenis
Sursa foto: Hepta

Clubul de fotbal PAOK a câștigat joi ultimul meci al anului în Grecia cu 6-0 (3-0), în deplasare la penultima clasată Kifisias. Echipa condusă de Răzvan Lucescu încheie anul pe primul loc în campionat, calificată în primăvara europeană și cu doar 2 înfrângeri și 5 remize în 28 de meciuri.

Golurile partidei de joi au fost macate de șase jucători diferiți, Konstantelias (13), Thomas (28) și Despodov (34) punctând în prima repriză, pentru ca reușitele din partea a doua să fie semnate pentru PAOK de Murg (52), Ozdoev (72) și Tsingaras (80).

PAOK devansează cu unu, respectiv trei puncte, pe mult mai titratele Panathinaikos și Olympiakos, dar și pe AEK, echipe care au pierdut puncte în ultimele două etape, în timp ce elevii lui Lucescu au legat șase victorii în Super League.

În Europa Conference League, PAOK a câștigat grupa cu 5 victorii și o remiză și e calificată în faza meciurilor eliminatorii din primăvară.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: razvan lucescu paok