x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu, învins de Fatih Terim în Cupa Greciei

Răzvan Lucescu, învins de Fatih Terim în Cupa Greciei

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2024   •   22:50
Răzvan Lucescu, învins de Fatih Terim în Cupa Greciei
Sursa foto: Hepta

Meciul tur al semifinalei Cupei Greciei a programat miercuri seara o confruntare între echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK, și cea a lui Fatih Terim, Panathinaikos. Oaspeții au câștigat la limită, cu 1-0. Meciul s-a încheiat cu tensiuni în teren, doi eliminați și o bară în contul gazdelor.

PAOK a făcut o primă repriză bună, cu multe ocazii de poartă, dominând și teritorial. Totuși, cei care au înscris au fost oaspeții, la scurt timp după revenirea de la vestiare. Slovenul Sporar a profitat de o minge deviată și a șutat în poartă din careu, în minutul 53.

Tot el putea face 2-0 imediat după aceea, dar portarul gazdelor, Kotarski, s-a opus. Minutul 80 a adus eliminarea a câte un jucător de la ambele echipe, când Taison și Bakasetas s-au agresat reciproc, fiind imediat eliminați.

PAOK a nimerit bara în minutele suplimentare de joc, irosind șansa de a egala pe final.

Returul se joacă peste o săptămână. Dacă PAOK reușește să obțină victoria și calificarea îl va duce pe Răzvan Lucescu în a cincea finală a Cupei Greciei alături de echipa din Salonic, românul câștigând cu PAOK două dintre acestea, în 2018 și 2019.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: panathinaikos razvan lucescu fatih terim