x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Transferul secolului: Real Madrid îl va contacta pe Kylian Mbappe în prima săptămână din ianuarie!

Transferul secolului: Real Madrid îl va contacta pe Kylian Mbappe în prima săptămână din ianuarie!

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2024   •   00:00
Transferul secolului: Real Madrid îl va contacta pe Kylian Mbappe în prima săptămână din ianuarie!
Sursa foto: Hepta

Real Madrid intenționează să îl contacteze pe Kylian Mbappe în prima săptămână din ianuarie pentru a afla dacă mai este dispus să semneze la 30 iunie, odată ce îi expiră contractul cu PSG, așa cum i-a asigurat în urmă cu câteva luni, când au negociat ultima dată, relatează publicația Marca.

Cu acea ocazie au convenit să comunice din nou în primele zile ale lunii ianuarie. Este același "modus operandi" pe care l-au efectuat în urmă cu trei ani cu David Alaba, care și-a încheiat și el contractul în iunie cu Bayern Munchen și al cărui contract a fost semnat în prima săptămână din ianuarie.

Fără obstacole și fără scuze

Dacă răspunsul pe care Jose Angel Sanchez îl va primi de la Fayza Lamari, mama fotbalistului, sau direct Florentino Perez de la jucătorul însuși, va fi pozitiv, se va lua în considerare încheierea cât mai curând posibil a tranzacției, inclusiv a semnăturii oficiale.

Nu mai există obstacole pentru a face acest lucru, deoarece el se află în ultimele șase luni de contract cu PSG. Legile sportive îi permit să negocieze și chiar să semneze pentru un alt club.

Documentele contractuale au fost redactate, pregătite și așteaptă semnăturile personale încă de la jumătatea lunii mai 2022, când cele două părți au ajuns la un acord asupra unor condiții pe care atacantul a refuzat ulterior să le semneze.

Los Blancos sunt dispuși să mențină aceleași condiții convenite atunci: un salariu de 26 de milioane de euro net pe an și o primă la semnătură de 130 de milioane de euro. Real Madrid nu are în vedere să modifice condițiile, conform Marca.

Aceste condiții se încadrează în structura salarială pe care clubul o menține cu meticulozitate pentru a evita nemulțumirile, care să genereze ulterior tensiuni și situații delicate de gestionat în vestiar.

Bineînțeles, Mbappe ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din echipă, având în vedere statutul său, fiind considerat printre cei mai buni jucători din lume.

Nu se vor face excese și madrilenii nu vor concura cu cifrele astronomice pe care PSG i le plătește și cu care l-ar putea tenta din nou.

Dacă Mbappe va ajunge să semneze cu Real Madrid, o va face renunțând la o sumă destul de mare de bani, dar chiar și așa, el ar deveni cel mai bine plătit jucător din istoria clubului spaniol.

Acum sau niciodată

Ceea ce este clar pentru Madrid, scrie Marca, este că Los Blancos va închide definitiv ușa pe viitor pentru Mbappe, dacă acesta va începe din nou să tergiverseze semnarea contractului.

La 25 de ani, va fi o ușă care se va închide pentru totdeauna, spune jurnalistul spaniol Carlos Carpio. Însă, ultima dată când cele două părți au discutat, francezul le-a spus răspicat că vrea să își încheie contractul cu PSG și să facă în sfârșit saltul spre Estadio Santiago Bernabeu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kylian Mbappe real madrid