x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid și Napoli completează tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor

Real Madrid și Napoli completează tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor

de Redacția Jurnalul    |    16 Mar 2023   •   06:50
Real Madrid și Napoli completează tabloul sferturilor de finală în Liga Campionilor
Sursa foto: Hepta

Ultimele două meciuri din optimile UEFA Champions League au consemnat rezultatele scontate, Real Madrid și Napoli obținând calificarea în sferturile de finală, după ce au câștigat și manșa tur, împotriva lui Liverpool, respectiv Eintrecht Frankfurt.

La Napoli, într-o zi complicată, cu incidente provocate în oraș de fanii germani, gazdele au obținut calificarea fără emoții, plecând de la un avantaj de 2-0, obținut în manșa tur. Pentru napoletani, calificarea în sferturile competiției este o premieră în istoria clubului.

Două goluri marcate de Osimhen și un penalty transformat de Zielinsky, au adus victoria categorică cu 3-0 pentru italieni, în fața unui stadion entuziast. Napoli devine astfel a treia echipă din Italia calificată în sferturile de finală, după Inter Milano și AC Milan.

În cealaltă partidă, în ciuda unui joc spectaculos, cu multe faze de poartă, s-a marcat un singur gol, spre finalul meciului. Benzema a înscris după o fază rapidă, pus în situație de gol de Vinicius Junior, care i-a pasat în fața porții.

Francezul a părut că s-a accidentat la gleznă și a fost schimbat, provocând îngrijorare în rândul suporterilor, cu 4 zile înainte de confruntarea de duminică cu Barcelona, în La Liga.

Portarul brazilian Alisson a fost eroul meciului pentru „cormorani”, intervențiile acestuia, salvat și de bară, fiind decisive pentru evitarea unei alte înfrângeri rușinoase pentru englezi, meciul pornit de la 5-2 pentru spanioli încheindu-se cu scorul de 1-0.

Cele 8 echipe ajunse în faza sferturilor de finală sunt Manchester City, Benfica Lisabona, Real Madrid, AC Milan, Napoli, Chelsea, Internationale Milano și Bayern Munchen.

Tragerea la sorți pentru sferturile de finală și semifinale va avea loc vineri la amiază la sediul UEFA.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: real madrid napoli Liga campionilor