x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Richarlison, două goluri în victoria lui Tottenham cu Newcastle

Richarlison, două goluri în victoria lui Tottenham cu Newcastle

de Redacția Jurnalul    |    10 Dec 2023   •   21:35
Richarlison, două goluri în victoria lui Tottenham cu Newcastle
Sursa foto: Hepta

Tottenham Hotspur a obținut duminică prima victorie în Premier League din octombrie încoace, iar atacantul brazilian Richarlison și-a revenit și el la forma sa, cu două goluri, în victoria cu 4-1 în fața unei Newcastle United.

Echipa lui Ange Postecoglou a reușit contraperformanța de a fi prima echipă din Premier League care după ce a condus cu 1-0 în cinci meciuri succesive să nu-l câștige pe niciunul.

De data aceasta, după ce Destiny Udogie a marcat primul său gol pentru club, după o recuperare a căpitanului Son Heung-min în minutul 26, londonezii au ridicat și mai mult nivelul de joc.

Richarlison a fost, de asemenea, servit tot de Son pentru a face 2-0 înainte de pauză și a lovit din nou după o oră de joc.

Son și-a încununat eforturile prin transformarea unui penalty în minutul 85 după ce a fost faultat de portarul Martin Dubravka.

Joelinton a marcat golul consolării pentru Newcastle, totuși Spurs a rămas pe locul cinci, cu 30 de puncte din 16 jocuri, șapte în spatele liderului Liverpool.

La a șasea înfrângere în campionat a sezonului, după înfrângerea de săptămâna aceasta cu 3-0 în fața lui Everton, lasă Newcastle, echipa lui Eddie Howe, pe locul șapte, cu 26 de puncte.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: richarlison tottenham