x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Risc maxim! Președintele lui Marseille amenință că nu va asista la meciul cu Benfica, în semn de solidaritate

Risc maxim! Președintele lui Marseille amenință că nu va asista la meciul cu Benfica, în semn de solidaritate

de Redacția Jurnalul    |    10 Apr 2024   •   23:06
Risc maxim! Președintele lui Marseille amenință că nu va asista la meciul cu Benfica, în semn de solidaritate
Sursa foto: hepta

Temerile celor de la Olympique de Marseille s-au adeverit cu 48 de ore înainte de deplasarea la Benfica, în prima manșă a sferturilor de finală din Europa League. Poliția franceză a confirmat că va clasifica meciul de săptămâna viitoare, de pe teren propriu, ca fiind un meci de mare risc.

Acest lucru înseamnă că fanilor Benficăi le va fi interzis să călătorească și să asiste la meciul de joia viitoare. Răspunsul clubului portughez a fost făcut public marți seara.

Printr-un comunicat de presă, Benfica i-a anunțat pe fanii lui Marseille că toate vânzările de bilete pentru meci vor fi anulate și că nu li se va permite accesul la meciul de joi seară de pe Estádio da Luz.

De asemenea, au avertizat fanii ambelor echipe: „În aceste condiții, îi îndemnăm pe suporterii lui Marseille să nu călătorească în Portugalia, iar pe cei ai Benfica să nu călătorească în Franța, pentru a evita posibile situații tensionate".

Cu toate acestea, din cauza preavizului scurt, această acțiune i-a lăsat pe unii fani ai lui Marseille blocați în oraș, după ce își făcuseră deja planuri de călătorie și erau deja în Lisabona, pentru a-și susține clubul. Este o situație pentru care clubul francez încă lucrează la o soluție, dar, având în vedere că a mai rămas puțin timp, pare puțin probabil să existe o revenire asupra deciziei actuale.

Președintele lui Marseille, Pablo Longoria, și-a exprimat frustrarea pentru suporteri și a amenințat că nu va participa la meciul de joi seară dacă nu se va găsi o soluție. „Dacă va trebui să se ajungă la asta, nu voi participa la întâlnirea de mâine, din solidaritate cu suporterii noștri, dar și în opoziție față de caracterul nedrept al acestei situații în care fiecare trebuie să-și asume responsabilitățile".

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: marseille benfica risc meci