x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Rivaldo va fi preşedinte-jucător la clubul brazilian Mogi Mirim!

Rivaldo va fi preşedinte-jucător la clubul brazilian Mogi Mirim!

20 Noi 2010   •   18:37
Rivaldo va fi preşedinte-jucător la clubul brazilian Mogi Mirim!

138524-.jpgFostul internaţional brazilian, Rivaldo, în prezent fără angajament după ce a părăsit echipa uzbecă Bunyodkor, a anunţat că va reveni pe gazon anul viitor, la clubul Mogi Mirim, al cărui preşedinte este chiar el!

"După ce mi-am rezolvat mai multe probleme, am decis să revin în 2011 şi să joc pentru Mogi Mirim, în campionatul statului Sao Paulo", şi-a anunţat Rivaldo fanii pe contul său de Twitter.

În vârstă de 38 de ani, Rivaldo a jucat de-a lungul carierei la echipe de top precum FC Barcelona (1997-2002) şi AC Milan (2002-2003). El a câştigat Balonul de Aur în 1999, două titluri de campion al Spaniei (1998 şi 1999) şi o Cupă a Spaniei (1998), precum şi Cupa Italiei şi Supercupa Europei.

După ce a mai evoluat la două formaţii de top din Grecia, AEK Atena şi la Olympiakos Pireu, Rivaldo s-a cufundat în anonimat în campionatul Uzbekistanului, atras de un salariu stagional de 5 milioane de euro!

În tricoul echipei Bunyodkor, Rivaldo a evoluat de 53 de ori şi a marcat 33 de goluri în toate competiţiile. El a fost antrenat o perioadă la formaţia uzbecă de renumitul Luiz Felipe Scolari, cel care l-a avut elev şi la naţionala Braziliei.

Rivaldo a fost unul dintre eroii reprezentativei "cariocas" la turneul final al Cupei Mondiale din 2002, atunci când sud-americanii au cucerit cel de-al cincilea titlu mondial.

Vezi aici unul dintre cele mai frumoase goluri marcate de Rivaldo în tricoul lui Bunyodkor

×