x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Când se va retrage Robert Lewandowski?

Când se va retrage Robert Lewandowski?

de Redacția Jurnalul    |    10 Mar 2023   •   19:15
Când se va retrage Robert Lewandowski?
Sursa foto: Hepta

Atacantul polonez Robert Lewandowski a vorbit despre viitorul Barcelonei și insistă că poate continua la cel mai înalt nivel timp de "ani de zile”. El speră să petreacă "mulți ani" la Barcelona, prolificul atacant polonez nedând semne de oboseală la cei 34 de ani ai săi

Experimentatul atacant a finalizat transferul pe Camp Nou în vara anului 2022, după ce și-a încheiat o perioadă record de opt ani la Bayern Munchen, gigantul din Bundesliga. Lewandowski este legat de un contract în Catalunya până în 2026 și, după ce a ajutat Barca să ajungă în fruntea La Liga, el crede că poate continua să concureze la cel mai înalt nivel pentru încă multe sezoane.

Lewandowski a declarat pentru Barca Magazin care sunt planurile sale de viitor: "Nu mă gândesc la câți ani voi fi la Barca. Cred că pot juca încă mulți ani la un nivel înalt, dar nu știu câți. Sunt sigur că nu va fi unul sau doi. Vor fi mai mulți. Sper să pot rămâne aici mulți ani. Acum înțeleg ce înseamnă Mes que un Club (Mai mult decât un club n.r.)".

Lewandowski, care a ajuns la 344 de goluri în 375 de apariții pentru Bayern, a găsit ținta în 25 de ocazii în cele 31 de apariții ale sale pentru Barca în toate competițiile.

Barca a părăsit Europa League în acest sezon, după ce a suferit o înfrângere în primul tur eliminator cu Manchester United, dar are nouă puncte în fața rivalilor din Clasico, Real Madrid, în La Liga și va reveni în acțiune duminică, atunci când va evolua în deplasare la Athletic Club Bilbao.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Robert Lewandowski retragere