x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Robert Lewandowski își desemnează favoritul pentru Balonul de Aur 2023

Robert Lewandowski își desemnează favoritul pentru Balonul de Aur 2023

de Redacția Jurnalul    |    26 Dec 2022   •   22:00
Robert Lewandowski își desemnează favoritul pentru Balonul de Aur 2023
Sursa foto: Hepta

Robert Lewandowski spune că victoria lui Lionel Messi cu Argentina la Cupa Mondială din 2022 l-a făcut pe acesta să devină principalul favorit pentru următorul Balon de Aur. În ultima sa campanie la Cupa Mondială, Messi a condus Albiceleste la glorie, marcând de două ori în finala contra Franței.

Messi nu a fost nominalizat pentru premiul din 2022, care a fost revendicat de Karim Benzema și, deși următoarea ceremonie va avea loc abia peste aproape un an, Lewandowski a declarat că, după victoria sa de la Cupa Mondială, crede că Messi a devenit favorit pentru următorul balon de aur.

El a spus, citat de 90min.com: "Poate că mai există încă un jucător care joacă la același club, dar există doar o singură Cupă Mondială care decide cine o va câștiga în acest sezon, iar Leo este acum pe prima poziție, cu siguranță, datorită a ceea ce a realizat, ceea ce înseamnă totul pentru el. Acum se poate bucura de ea".

Messi a fost asociat cu o revenire la Barcelona în viitor. Lewandowski și-a început excelent cariera în Catalonia și a recunoscut că revenirea lui Messi ar fi o perspectivă incredibilă.

"Nu depinde de mine. Dar, în comparație cu alte vremuri, el este acum fotbalistul cu care orice atacant ar visa să joace alături."

Relatările din presa franceză susțin că PSG este convinsă că Messi va rămâne în Franța și va semna un nou contract, deși atacantul argentinian nu vrea să se angajeze pentru mai mult de 18 luni. Echipa de Major League Soccer Inter Miami vrea ca Messi să i se alăture în Florida, deși este posibil ca el să rămână în Europa pentru încă două sezoane.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Robert Lewandowski Balonul de Aur 2023