x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo revine pe gazon pentru câteva amicale în Europa!

Ronaldo revine pe gazon pentru câteva amicale în Europa!

13 Mai 2011   •   10:54
Ronaldo revine pe gazon pentru câteva amicale în Europa!

La doar trei luni după ce s-a retras din activitate, Ronaldo va reveni pe gazon pentru a juca mai multe meciuri amicale în Europa cu echipa Corinthians, a anunţat preşedintele clubului din Sao Paulo, Andres Sanches.

"Ronaldo va juca din nou. El va disputa două, trei sau cinci meciuri, nu ştiu exact, dar va juca din nou", a declarat Sanches pentru cotidianul Lance.

Potrivit sursei citate, jucătorul va semna în curând un contract cu Corinthians şi ar urma să dispute două meciui amicale contra formaţiilor la care a evoluat, Inter Milano, în 25 mai, şi FC Barcelona, la 2 iunie.

Aceste meciuri vor fi finanţate cu două milioane de euro pentru fiecare echipă de o firmă internaţională de marketing, al cărei nume nu a fost precizat. De altfel, Corinthians vrea să-şi consolideze imaginea în străinătate, folosindu-se de faima lui Ronaldo.

Ronaldo, dublu campion mondial cu Brazilia (1994 şi 2002), şi-a anunţat retragerea din activitate în februarie, la vârsta de 34 de ani, din cauza problemelor de sănătate.

Confederaţia Braziliană de Fotbal (CBF) anunţase, în începutul lunii martie, că fotbalistul se va retrage la 7 iunie, la meciul amical al Braziliei cu România, de la Sao Paulo.

×
Subiecte în articol: ronaldo corinthians fotbal international