x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Rușine pentru Ajax Amsterdam. A fost învinsă de amatorii de la Hercules în Cupa Olandei

Rușine pentru Ajax Amsterdam. A fost învinsă de amatorii de la Hercules în Cupa Olandei

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2023   •   23:20
Rușine pentru Ajax Amsterdam. A fost învinsă de amatorii de la Hercules în Cupa Olandei
Sursa foto: Hepta

Sezonul slab al lui Ajax Amsterdam continuă tot mai rău, după ce multipla campioană a Olandei a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa, fiind învinsă cu 3-2 de echipa amatoare USV Hercules, din liga a patra, joi, în optimile de finală ale Cupei Olandei.

Condusă cu 2-0 la Utrecht după 82 de minute, Ajax părea să fi salvat situația atunci când Brian Brobbey și Chuba Akpom au marcat golurile din finalul partidei pentru a egala scorul.

Dar Hercules a înscris golul victoriei prin Mats Grotenbreg în al treilea minut suplimentar de joc, după ce propriul antrenor, Rene van der Kooij, dăduse echipei sale două procente șanse de victorie înainte de meci.

Antrenorul lui Ajax, John van 't Schip, nu a fost prezent pentru a asista la capitularea echipei sale, aflându-se în Australia, pentru a participa la nunta fiului său.

Este pentru prima dată când Ajax a pierdut în fața unui club de amatori în Cupa Olandei. În cele 29 de întâlniri anterioare, au marcat cel puțin patru goluri.

Ajax a petrecut prima parte a acestui sezon în zona retrogradării, după care a urcat pe locul cinci în clasamentul Eredivisie, dar se află la 23 de puncte în spatele liderului PSV Eindhoven.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ajax amsterdam hercules