x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Să fie cu noroc!

Să fie cu noroc!

de Marius Mihalcea    |    28 Sep 2010   •   00:00
Să fie cu noroc!

Chiar dacă au parte de un start de campionat mai mult decât modest, clujenii au plecat ieri spre Roma, convinşi că pot repeta isprava de acum doi ani, când i-au învins pe "giallorossi" la ei acasă cu 2-1. Dintre elevii lui Sorin Cârţu, Juan Culio, autor al unei "duble" în succesul de la 16 septembrie 2008, a părut cel mai încrezător în şansele CFR-ului diseară.

"Trebuie să scoatem un rezultat bun, contează mai puţin dacă va lovi «Draculio». Acum doi ani a fost un meci frumos pentru mine şi pentru echipă. Roma este un club mare, a câştigat meciul cu o mare rivală, Inter, şi are un moral bun. Dacă reuşim un rezultat bun, putem lupta pentru locul doi în grupă, mai ales că şi echipa noastră joacă mai bine acum", a spus mijlocaşul argentinian.

De partea cealaltă, portarul Romei, Bogdan Lobonţ, şi-a avertizat colegii asupra pericolului pe care îl reprezintă CFR Cluj. "Este important că am câştigat jocul cu Inter, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să ne concentrăm pentru meciul cu CFR, o echipă puternică. CFR a câştigat multe trofee în ultimii ani, impunându-se în faţa echipelor mai titrate din Bucureşti, şi ştie cum să trateze astfel de jocuri. Nu ne va fi uşor, cum poate cred unii", a spus internaţionalul român, care a fost integralist în derby-ul cu Inter, iar diseară va fi pe teren din primul minut. "Roma e favorită, dar noi ne vom juca şansele", a conchis atacantul italian al lui CFR, Roberto de Zerbi.

GRUPA E
FC Basel - Bayern München
Arbitru: Craig Thomson (Scoţia)

AS Roma - CFR CLUJ
Arbitru: Jonas Eriksson (Suedia)

Clasament
Bayern 1 2-0 3p
CFR CLUJ 1 2-1 3p
FC Basel 1 1-2 0p
AS Roma 1 0-2 0p

Etapa viitoare (19 octombrie):
AS Roma - FC Basel
Bayern - CFR CLUJ

×
Subiecte în articol: Liga campionilor