x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Scandal în Azerbaidjan: Berti Vogts a fost bătut de trei fani!.

Scandal în Azerbaidjan: Berti Vogts a fost bătut de trei fani!.

06 Iun 2011   •   06:22
Scandal în Azerbaidjan: Berti Vogts a fost bătut de trei fani!.

Scandal urias in fotbalul azer! Esecul suferit de nationala Azerbaidjanului in Kazahstan, scor 1-2, in grupa A a preliminariilor pentru Euro 2012, a fost picatura care a umplut paharul rabdarii a trei fani, care l-au agresat fizic pe selectionerul de 64 de ani al azerilor, Berti Vogts inainte de o conferinta de presa tinuta la Baku, anuntat publicatia germana Bild.

Aceasta a patra infrangere in cinci meciuri a fost considerata de suporterii din Azerbaidjan rusinoasa pentru ca a fost suferita in fata ultimei clasate, iar contestatarii lui Vogts ii cer germanului sa renunte la banca tehnica a nationalei.

"Am depus plangere si ma voi consulta cu avocatii mei pentru a vedea care este urmatorul pas", a declarat Vogts pentru agentia germana SID, citata de Bild.

In ciuda acestui incident, tehnicianul care cucerea titlul european cu Germania in 1996 este decis sa-si duca la capat mandatul, care expira la finalul campaniei de calificare la Euro 2012. El va sta marti pe banca Azerbaidjanului tocmai la meciul impotriva Germaniei.

Chiar daca Azerbaidjan nu mai are decat sanse matematice sa prinda locul secund intr-o grupa din care mai fac parte Belgia, Turcia si Austria, federatia de la Baku vrea sa-i prelungeasca intelegerea lui Vogts, care mai este dorit si la nationala Turciei, in conditiile in care actualul selectioner al "Semilunei", Guus Hiddink, este aproape de o revenire la Chelsea.

×