x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Scandalul Messi ia amploare: Chinezii anulează un meci amical cu Argentina

Scandalul Messi ia amploare: Chinezii anulează un meci amical cu Argentina

de Redacția Jurnalul    |    09 Feb 2024   •   23:55
Scandalul Messi ia amploare: Chinezii anulează un meci amical cu Argentina
Sursa foto: Hepta

Autoritățile sportive chineze au anulat meciul amical dintre Argentina și Nigeria de luna viitoare, pe fondul unei reacții din ce în ce mai violente față de faptul că Lionel Messi nu a jucat săptămâna trecută în Hong Kong, în cadrul unui meci cu Inter Miami.

Argentina urma să joace luna viitoare cu Nigeria în orașul chinez Hangzhou, înainte de a înfrunta Coasta de Fildeș la Beijing, dar faptul că Messi nu a intrat pe teren pentru Inter Miami, duminică, la Hong Kong, a provocat o furie generalizată în rândul fanilor.

Organizatorul meciului din Hong Kong a declarat că va oferi fanilor o rambursare de 50% pentru bilete după ce argentinianul nu a intrat pe teren din cauza unei accidentări, dar a jucat în Japonia câteva zile mai târziu.

Reacția a luat amploare vineri, autoritățile sportive din Hangzhou spunând că amicalul Argentinei împotriva Nigeriei nu va mai avea loc.

"Ca eveniment comercial, o companie și echipa de fotbal argentiniană au negociat ca echipa să joace un meci amical în luna martie a acestui an în orașul Hangzhou", au precizat autoritățile din Hangzhou într-un comunicat.

"Având în vedere motivele bine cunoscute în prezent, potrivit autorităților competente, condițiile de desfășurare a meciului amical nu sunt mature, prin urmare (am) decis să îl anulăm".

Nu este încă clar dacă celălalt meci amical al Argentinei împotriva Coastei de Fildeș de la Beijing va fi de asemenea anulat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: messi China argentina scandal