x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Scandal monstru în fotbalul din Turcia: sportivii de la Istanbulspor au ieșit de pe teren în semn de protest față de o decizie a arbitrului

Scandal monstru în fotbalul din Turcia: sportivii de la Istanbulspor au ieșit de pe teren în semn de protest față de o decizie a arbitrului

de Redacția Jurnalul    |    19 Dec 2023   •   23:00
Scandal monstru în fotbalul din Turcia: sportivii de la Istanbulspor au ieșit de pe teren în semn de protest față de o decizie a arbitrului
Sursa foto: Hepta

Formația turcă Istanbulspor a părăsit terenul în semn de protest față de o decizie a arbitrului în meciul din Super Lig cu Trabzonspor, disputat marți.

Trabzonspor a marcat pentru 2-1 prin Paul Onuachu, după ce Istanbulspor a considerat că ar fi trebuit să primească un penalty.

Președintele lui Istanbulspor le-a transmis jucătorilor săi să se retragă de pe teren, iar meciul s-a oprit în minutul 74.

Incidentul a avut loc la reluarea meciurilor din campionat, după o suspendare de o săptămână, cauzată de faptul că președintele clubului de primă ligă Ankaragucu a intrat săptămâna trecută pe teren și l-a lovit pe arbitru.

Tot marți, în aceași etapă, Gaziantep, echipa condusă de Marius Șumudică, cu Niță și Drăguș titulari, au remizat pe teren propriu, scor final 2-2, după ce în minutul 70 conduceau cu 2-0.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Istanbulspor