x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Selecţionerul Bosniei recunoaşte: "Am venit să nu pierdem".

Selecţionerul Bosniei recunoaşte: "Am venit să nu pierdem".

02 Iun 2011   •   16:26
Selecţionerul Bosniei recunoaşte: "Am venit să nu pierdem".

Selectionerul Bosniei-Hertegovina, Safet Susic, a declarat in aceasta seara, in conferinta de presa dinaintea meciului cu Romania, ca si-a propus in primul rand sa nu piarda intalnirea din Giulesti, pentru a-i scoate pe tricolori din lupta pentru locul secund.

"Luand un punct in Romania, ii putem elimina pe adversarii de maine din cursa pentru calificare. Am venit sa nu pierdem, dar sa jucam deschis, pentru ca noi nu stim sa evoluam altfel. Nu ne este teama de nimeni, dar ii repectam pe toti jucatorii romani. Cred ca Romania este o echipa foarte buna, cu un antrenor foarte bun. Romania trebuie sa castige aceasta partida fara nici o discutie, daca mai vrea sa mai aiba vreo sansa de calificare. Cred ca maine vom avea sansa si vom reusi sa inscriem goluri", a spus Susic.

"Cunosc problemele de la echipa nationala a Romaniei, dar cu ele ne confruntam toti selectionerii. Romania trebuia sa fie una dintre echipele de pe primele doua locuri din aceasta grupa. Ii stiu pe jucatorii care au evoluat la Zenica, dar nu stiu nimic despre cei care nu au mai fost convocati. Daca Lucescu decide sa nu foloseasca anumiti jucatori de la meciul tur, inseamna ca are solutii mai bune", a mai spus Susic.

Meciul Romania - Bosnia va avea loc vineri, de la ora 21:00, si va fi transmis in direct de TVR 1 si Dolce Sport.

×