x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Sergio Ramos, suspendat pentru 2 meciuri de UEFA

Sergio Ramos, suspendat pentru 2 meciuri de UEFA

01 Mar 2019   •   09:07
Sergio Ramos, suspendat pentru 2 meciuri de UEFA

Sergio Ramos, căpitanul echipei Real Madrid, a primit o suspendare de două meciuri în Liga Campionilor pentru că a forţat primirea unui cartonaş galben în cursul meciului cu Ajax Amsterdam, din prima manşă a optimilor de finală ale celei mai importante competiţii continentale intercluburi, disputat pe 13 februarie în Olanda, a anunţat Comisia de disciplină a Uniunii europene de fotbal (UEFA).
În zona mixtă, după meciul câştigat cu 2-1 de Real, fundaşul central a recunoscut că a acţionat în mod voluntar pentru a fi suspendat la meciul retur cu Ajax, evitând astfel riscul unei eventuale suspendări în sferturile de finală.
"Adevărul este că, văzând rezultatul, aş minţi dacă aş spune că nu mi-a trecut prin cap acest lucru. Nu este vorba de subestimarea adversarului, însă uneori trebuie să iei o decizie, iar eu asta am făcut", a spus Ramos.
Căpitanul madrilenilor a afirmat ulterior că declaraţia sa de la Amsterdam a fost înţeleasă greşit, însă oficialii UEFA au decis să-l suspende pentru două partide, astfel că internaţionalul spaniol va rata prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, în cazul în care echipa sa va reuşi să se califice.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: sergio ramos real madrid