x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Supergol reuşit de Gigel Bucur şi Kuban câştigă la Rubin Kazan

Supergol reuşit de Gigel Bucur şi Kuban câştigă la Rubin Kazan

27 Iun 2011   •   07:28
Supergol reuşit de Gigel Bucur şi Kuban câştigă la Rubin Kazan

Dupa trei infringeri consecutive, Kuban Krasnodar, echipa antrenata de Dan Petrescu, a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-0, fosta campioana Rubin Kazan, intr-un meci contand pentru etapa a 16-a din campionatul Rusiei.

Kuban a deschis scorul in minutul 53 prin brazilianul Zelao, care a reluat cu capul un balon cent5rat din corner de Dacian Varga, iar 17 minute mai tarziu Gigel Bucur a primit o pasa de la Traore la marginea careului mare si a inscris al doilea gol al partidei sli al treilea pentru el in actualul sezon, la capatul unei actiuni de toata frumusetea.

Ambii romani de la Kuban, Dacian Varga si Gigel Bucur, precum si fostul jucator al CFR-ului, ivorianul Lacina Traore, au fost trimisi din primul minut pe teren de catre Dan Petrescu. Varga a evoluat pana in minutul 83 si a primit un cartonas galben, Bucur a fost "integralist", iar Traore a fost inlocuit in minutul 75 cu Davydov.

In urma acestui succes, Kuban a urcat pe locul 6 cu 24 de puncte, la 10 puncte de liderul TSKA Moscova.

Campionatul Rusiei a intrat intr-o minivacanta, Kuban urmand sa plece pe 4 iulie intr-un stagiu de pregatire in localitatea germana Bad Reichenhall. In primul meci dupa aceasta intrerupere, galben-verzii vor juca, pe 17 iulie, in 16-imile Cupei Rusiei impotriva castigatoarei dintre Dynamo Bryansk si Torpedo Moscova

Vezi golul superb marcat de Gigel Bucur

×